Mærker Der er 8 producenter

Viser 1 - 8 af 8
 • Jane Iredale

  Naturlig skønhed.

  Jane Iredale er mineral makeup, som er verdens mest avancerede serie. Produkterne er er 100% vegansk, allergivenligt og uden tilsætningsstoffer. Opnår en silkeblød samt fejlfri hud rene mineraler og hudplejende plante-ekstrakter som også er cruelty free.

 • Advanced Nutrition Programme

  Advanced Nutrition Programme™ er et enestående sortiment af kosttilskud, der fremmer sund hud. Vi vælger kun veldokumenterede ingredienser af højeste kvalitet, som kroppen let kan optage, og vores fiskeolier udvælges omhyggeligt af Epax®, som er en verdensførende Friend of the Sea certificeret leverandør.
 • CND

  Sandslige og synlig

  Verdens lækkerske produkter inden manicure og pedicure.
  Du finder dine lækker CND serie der er Friske, naturlige, beroligende og sandslige, med fuld af afslapning og forkælelse.
  Opnå perfekt og velplejet hud på hænder, fødder og negle.
  produkterne har en fortryllende sensuelle effekt på dine hænder og fødder.
  De består af de bedste ingredienser som: Aloe, Jojobaolie , Arganolie , Honning,Vitamin E, Pantenol, Sangelholz, Havsalt, og meget mere.
   
 • Dermalogica

  Dronningen indenfor hudplejeserier.

  Produkterne er et unikt og professionel valg med et stort udvalg af forskellige kvalitetscremer til alle hudtyper.

  I 1986 revolutionerede Dermalogica hudplejeindustrien med innovative produkter uden almindeligt kendte irritationsfremkaldende ingredienser som S.D. alkohol, lanolin, mineralske olier og kunstige farve- og duftstoffer.
  Med lanceringen af et renseprodukt, en toner, en fugtcreme og en eksfoliering, som stadig er blandt hudplejeserien bedst sælgende produkter, bragte den visionære Jane Wurwand sit brand fra en ide til verdens mest efterspurgte professionelle hudplejemærke.

 • Gehwol

  Luksus og ikke mindst professionel indenfor fodplejebranche

  GEHWOL ejer et stort anerkendelse samt specialisering indenfor fodpleje.
  I dag dækker mærket alle dine behov til fod-behandling, hjemme og ikke mindst ude på de forskellige klinikker. Du kan købe lige fra badesalt til salver.
  Produkterne er ret drøje, lækre og nemme i brug. De giver den bedste, velplejede og naturlige balance til dine fødder.
 • Nailberry

  Sundheden kan inddrages i skønhedens farver.

   
  Nailberry levere en sundere udgave af lakker, som lader neglen ånde igennem. Formlen er certificeret cruelty-free og vegan samt halal-certificeret, 12- free of chemicals* som også er gluten-fri. Nailberry er belønnet til at være den bedste indenfor åndbarheden, fugtgennemtrængelige farve samt fremragende holdbarhed.
  Der er desuden tilsat UV-filtre for at beskytte mod misfarvning og lade lakken bevare farven længe.
 • Scandinavian lashes

  Scandinavian Lash blev dannet i 2017 af Christina Buch, som har erfaring med Eyelash gennem 10 år. SL skulle indebærer meget – og grundværdien i mærket er Kærlighed. Der er lagt vægt på dyrevelfærd, hvor vi i 2019 er blevet godkendt sponsorat hos World Animal Protection.
Viser 1 - 8 af 8