Happy Glowing Skin View larger

50+ På lager

Advanced Nutrition Programme Happy Glowing Skin

Happy Glowing Skin er en dynamisk duo perfekt til dig, der ønsker en mere ungdommelig, ensartet hud med fornyet glød og forbedret elasticitet.

Skin Omegas indeholdende fiskeolier og A-vitamin anbefales til hudens generelle sundhed og fugtbalance. Det understøtter alle hudtyper og anbefales især til tør hud. Skin Youth Biome, som er tilført C-vitamin bidrager til dannelsen af kollagen i huden og til immunsystemets normale funktion. Kombinationen af levende kulturer og C-vitamin opretholder ikke blot en sund tarmflora, men fungerer også i synergi for at give en mere ensartet, ungdommelig hudtone og giver fordele til alle hudtyper og alle aldre.

Skin Omegas er et kosttilskud med EPA, GLA og A-vitamin, som hjælper til at fugte og give næring til enhver hud. A-vitamin bidrager til at opretholde en normal hud. EPA (omega-3) og GLA (omega-6) sammensat med A-vitamin har bemærkelsesværdige fordele for et optimalt fugtniveau i huden, en mere glat hud med reduceret rynkedybde og en hud med sund glød.

Skin Youth Biome indeholder en sammensætning af mere end 5 milliarder aktive kulturer fra fire gennem-analyserede mælkesyrebakterie-stammer, der understøtter en sund tarmflora for at give huden et mere glat og ungdommelig udseende'. Derudover er de en fremragende tilføjelse til enhver kosttilskudsrutine til øget velvære og en sund tarmflora.

Egnet til alle hudtyper, især en tør hud, trist hud med manglende glød og alle over 16 år. Professionel vejledning anbefales.

(Indeholder 180 + 30 kosttilskud - svarende til 90 + 30 dage).

703

Ny vare

Advanced Nutrition Programme


662,-

Fordele

Fordele ved Happy Glowing Skin

  • Fugter og nærer huden indefra og giver huden glød
  • A-vitamin bidrager til vedligeholdelse af normal hud
  • Understøtter dannelsen af kollagen.
  • Udjævner hudtonen og reducerer fine linjer
  • Nærer tør hud og holder tarmfloraen i balance

Anvendelse

1 kapsel Skin Youth Biome og 2 kapsler Skin Omegas dagligt i forbindelse med et måltid.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ:

Rådfør dig med lægen før du bruger kosttilskud, hvis du har en sygdom, som behandles eller bør behandles i sundhedsvæsenet. Det er særligt vigtigt, hvis du bruger blodfortyndende lægemidler som for eksempel warfarin eller heparin.
 

  • Anbefalet daglig dosis må ikke overskrides.
  • Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost, hudpleje eller en sund livsstil.

Ingredienser

Skin Youth Biome:
Kartoffelstivelse, mikroorganismerne (Lactobacillus rhamnosus GG, Pediococcus acidilactiti HA-524, Bifi dobacterium longum Rosell-175, Lactobacillus reuteri HA-188 (indeholder soja, mælk)), vegetabilsk kapsel (hydroxypropylmethyl cellulose), C-vitamin, antiklumpningsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer (vegetabilsk)).

Anbefalet daglig dosis (1 kapsel) indeholder:
C-Vitamin 12 mg - 15% af RI*
Mikroorganismer 5 x 109 cfu**
Heraf:
Lactobacillus rhamnosus GG 1.65 x 109 cfu
Pediococcus acidilactici, HA-524® 1.65 x 109 cfu
Bifi dobacterium longum, Rosell®-175 1.65 x 109 cfu
Lactobacillus reuteri, HA-188® 0.05 x 109 cfu

*RI = Referenceindtag
**cfu = colony forming unit = kolonidannende enhed

Skin Omegas:
Fiskeolie, kapsel (gelatine fra fisk, geleringsmiddel: glycerol), kæmpenatlysolje (Oenothera biennis), antioxidant (alpha-tocopherol), solsikkeolje, A-vitamin.

Anbefalet daglig dosis (2 kapsler) indeholder:
A-vitamin 120 μg RE (Retinol Equivalent) - 15% af RI*
Omega-3-fedtsyrer 1140 mg
Heraf EPA 356 mg
DHA 238 mg
Omega-6-fedtsyrer 594 mg
Heraf GLA 50 mg

*RI = Referenceindtag