Skin Clear Biome View larger

50+ På lager

Skin Clear Biome™ er udviklet specielt til stresset og problematisk hud og er et banebrydende kosttilskud, der udnytter fordelene ved mikrobiom-teknologi.

Skin Clear Biome™ arbejder indefra og ud for at ensarte hudfarven, lysne huden, fremme hudens sundhed, immunitet og skabe balance i tarmfloraen. Kosttilskuddet indeholder en synergetiske mikrobiom-teknologi med fire hudspecifikke mælkesyrebakterie-stammer af gavnlige bakterier kombineret med zink, som er kendt for sine positive virkninger på huden og dens beskyttelse imod oxidativ stress. 

Mere end 70% af cellerne, der udgør immunsystemet befinder sig i tarmen. Ubalance i tarmfloraens mikrobiome kan resultere i problematisk og kompromitteret hud. Skin Clear Biome™ bekæmper de underliggende årsager til problemhud ved at understøtte tarmens sundhud, berolige irritation og reducere talgproduktionen.

Ingredienserne i Skin Clear Biome™ er godt beskyttet i en kapsel, der sikrer at de når frem til de områder af tarmen, hvor der er størst behov. For at bevare ingrediensernes virkning er kapslerne pakket i en ubrudt kvælstofskyllet aluminiumsindpakning.

Egnet til alle hudtyper og anbefales især til problemhud, hud med nedbrudt barriere eller stresset hud. Professionel vejledning anbefales.

705

Ny vare

Advanced Nutrition Programme


569,-

Fordele

Fordele ved Skin Clear Biome ™

  • Arbejder indefra og ud for at ensarte hudtonen
  • Arbejder på at afbalancere hudens naturlige barriere
  • Lysner huden
  • Understøtter en sund tarmflora
  • Understøtter hudens sundhed
  • Understøtter immunitet

Anvendelse

1 kapsel dagligt i forbindelse med et måltid. 

Egent til vegetarer.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ:

Rådfør dig med lægen før du bruger kosttilskud, hvis du har en sygdom, som behandles eller bør behandles i sundhedsvæsenet.

  • Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides.
  • Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost, hudpleje eller en sund livsstil.

Ingredienser

Anbefalet daglig dosis (1 kapsel) indeholder:
Allergener: Se ingredienser skrevet med fed.

Zink 2mg - 20% af RI*
Skin Clear BiomeTM complex:
5 milliarder CFU’er ‡ (5x109)
Lactobacillus paracasei, Lafti® L26 AF
Bifidobacterium bifidum, Rosell®-71 (R0071)
Lactobacillus helveticus, Lafti® L10 ND
Saccharomyces boulardii (indeholder mælk og soya)
*RI = Referenceindtag
‡CFU = kolonidannende enheder

Den levende bakteriekultur er indkapslet i en vegetabilsk kapsel af plantefibre og er pakket i aluminium behandlet med flydende nitrogen, og derfor ikke kræver opbevaring i køleskab.