Skin Omegas View larger

50+ På lager

Skin Omegas indeholdende fiskeolier og A-vitamin anbefales til hudens generelle sundhed og fugtbalance. Det understøtter alle hudtyper og anbefales især til tør hud.

Skin Omegas er et kosttilskud med EPA, GLA og A-vitamin, som hjælper til at fugte og give næring til enhver hud. A-vitamin bidrager til at opretholde en normal hud. EPA (omega-3) og GLA (omega-6) sammensat med A-vitamin har bemærkelsesværdige fordele for et optimalt fugtniveau i huden, en mere glat hud med reduceret rynkedybde og en hud med sund glød. 

Vi benytter en fuld sporbar og bæredygtig blanding af omega-3 fra EPAX, som er verdensførende leverandør og kendt for at imødekomme og overgå de strenge krav til kvalitet og renhed. Vores omega-3 er certificeret af Friends of the Sea fordi der benyttes bæredygtige metoder, der bevarer både marine habitater og ressourcer. Vores ingredienser er indkapslet i en gelekapsel udvundet af fiskegelatine, der er letfordøjelig og fri for ubehagelig fiskelugt eller smag. Du kan være sikker på, at dette er det bedste omega-3 tilskud, der findes.

Egnet til alle hudtyper, især en tør hud og alle over 16 år. Professionel vejledning anbefales.

707

Ny vare

Advanced Nutrition Programme


290,-

Fordele

Fordele ved Skin Omegas

  • A-vitamin bidrager til vedligeholdelse af normal hud
  • Fugter og nærer huden indefra og giver huden glød
  • Vores omega-3-fiskeolie produceres af EPAX, og er tildelt certifikatet “Friend of the Sea”. EPAX-produkternes renhed følger eller overgår altid internationale renhedsstandarder.
  • Indeholder omega-6 fra Kæmpenatlysolie og essentielle olier af høj kvalitet. Uanset om du selv tilbereder din mad, er ingredienserne desværre ikke af samme kvalitet længere og det samme gælder for omega-6. Derfor er det tilføjet i Skin Omegas.

Anvendelse

2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ:

Rådfør dig med lægen før du bruger kosttilskud, hvis du har en sygdom, som behandles eller bør behandles i sundhedsvæsenet. Det er særligt vigtigt, hvis du bruger blodfortyndende lægemidler som for eksempel warfarin eller heparin.
 

  • Anbefalet daglig dosis må ikke overskrides.
  • Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost, hudpleje eller en sund livsstil.

Ingredienser

Fiskeolie, kapsel (gelatine fra fisk, geleringsmiddel: glycerol), kæmpenatlysolje (Oenothera biennis), antioxidant (alpha-tocopherol), solsikkeolje, A-vitamin.

Allergener: se ingredienser skrevet med fed skrift.

Anbefalet daglig dosis (2 kapsler) indeholder:
A-vitamin 120 μg RE (Retinol Equivalent) - 15% af RI*
Omega-3-fedtsyrer 1140 mg
Heraf EPA 356 mg
DHA 238 mg
Omega-6-fedtsyrer 594 mg
Heraf GLA 50 mg

*RI = Referenceindtag